Αν έχεις χρησιμοποιήσει ερωτικά βοηθήματα στο παρελθόν με το σύντροφό σου, θα έχεις διαπιστώσει ένα βασικό πρόβλημα: δεν μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τη σεξουαλική επαφή, καθώς πρέπει κάποιος/κάτι/κάπως να κρατάτε το παιχνίδι σας στο κατάλληλο σημείο για τη μέγιστη σεξουαλική διέγερση.

ερωτικά βοηθήματα

Όχι πια. Το συμπαθέστατο βατραχάκι της φωτογραφίας είναι ο πρώτος hands-free δονητής. Χωρίς χέρια, χωρίς λουριά, χωρίς να επηρεάζει καθόλου το ζευγάρι.

Με δύο ελαστικά φτερά στερεώνεται στα εξωτερικά χείλη της γυναίκας και μένει στη θέση του κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, χωρίς να είσαι αναγκασμένη να το κρατάς.

Δημιουργήθηκε από 2 γυναίκες, μια ψυχολόγο με ενδιαφέρον στην ψυχολογία και εμπειρία σε start-up και μια μηχανικό με πτυχίο από το ΜΙΤ. Ο δονητής, που ονομάζεται Eva, έχει 3 ταχύτητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γυναίκα μόνη της ή με το σύντροφό της.

Αν σου φαίνεται εξεζητημένο, λάβε υπόψη μόνο ότι έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν 250.000 δολάρια, ξεπερνώντας κατά πολύ τα 50.000 που είχαν θέσει ως στόχο οι δημιουργοί του. Δες περισσότερα εδώ.

Αν δεν πείστηκες άκου μαρτυρίες όσων το δοκίμασαν.

Αν όλα πάνε βάση προγράμματος, ο δονητής  Eva θα είναι διαθέσιμος για παραγγελία τον Φεβρουάριο του 2015.