Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Jeremy Meeks, τον σέξι κατάδικο της καρδιάς μας, ο οποίος μόλις αποφυλακίστηκε άρχισε να “οργώνει” τις πασαρέλες κι έγινε περιζήτητο μοντέλο; Τώρα, ένας νέος σέξι κατάδικος ακολουθεί τα βήματα του Meeks, αφού η φωτογραφία της σύλληψής του έγινε viral!

https://twitter.com/killtomholland/status/838173066266050561?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.indy100.com%2Farticle%2Fhot-felon-mr-lucky-modelling-contract-mugshot-prison-instagram-7926906

Ο λόγος για τον Mekhi Alante Lucky, γνωστός και ως «Prison Bae» ή «Mr. Lucky»,  ο οποίος συνελήφθη πέντε φορές μεταξύ του Απριλίου και του Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Τα αδικήματά του περιελάμβαναν την αυξημένη ταχύτητα με κλεμμένο όχημα, την υποτιθέμενη επίθεση σε μια γυναίκα και την αντίσταση σ’ έναν δημόσιο λειτουργό.

Ωστόσο, ο 20χρονος από τη Βόρεια Καρολίνα έλαβε δεύτερη ευκαιρία για να μείνει εκτός φυλακής.

Ο «Prison Bae» όχι μόνο κατάφερε να μην φυλακιστεί ξανά, αλλά έκλεισε και συμβόλαιο με κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων!

Ο ίδιος υπέγραψε με το St Claire’s Modelling Agency, το οποίο έχει την έδρα του στην Ατλάντα, και έχει ήδη κάνει τις πρώτες του φωτογραφήσεις!

Ο Mekhi Alante Lucky πάσχει από μια κατάσταση που ονομάζεται heterochomia, κάτι το οποίο προκαλεί τα μάτια του να είναι διαφορετικό χρώμα. Ο ίδιος έχει ήδη χιλιάδες followers στο Instagram!

https://www.instagram.com/p/BYZKFZbBEaJ/?taken-by=officialmekhilucky

https://www.instagram.com/p/BYlIoppHgQ9/?taken-by=officialmekhilucky