Η αλήθεια είναι ότι τα πρότυπα ομορφιάς και η μόδα γενικότερα, αλλάζει κάθε χρόνο και μαζί της αλλάζουμε κι εμείς. Μπορεί οι τάσεις να περιλαμβάνουν ότι πιο περίεργο μπορείς να φανταστείς, τον πιο κουλό συνδυασμό, αλλά παρόλα αυτά, εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο, όχι μόνο την ακολουθούν στο ντύσιμο και το φαγητό τους, αλλά και γενικότερα στο τρόπο ζωής και συμπεριφοράς τους. Και μάλιστα ξοδεύουν και αρκετά χρήματα για να είναι μέσα στη μόδα! Ιδιαίτερα εμείς οι γυναίκες, θέλουμε να είμαστε περιποιημένες και όμορφες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είτε πάμε στο γραφείο, είτε μέχρι το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μας. Ποτέ δε ξέρεις ποιον θα συναντήσεις στο δρόμο! -Και τις περισσότερες φορές, όταν έχεις τα χάλια σου, συναντάς ή τον χειρότερο εχθρό σου ή το μεγαλύτερο σου έρωτα. Είναι να μη σου τύχει!-

Για το λόγο αυτό, κουβαλάμε πάντα μαζί μας ένα νεσεσέρ με καλλυντικά και τουλάχιστον δύο χτένες. Το ίδιο, βέβαια, κάνουν και οι άντρες πλέον. Πολλοί από αυτούς δε, μερικές φορές είναι πιο περιποιημένοι και από τις ίδιες τις γυναίκες!

Σήμερα, έχεις το iPop που σε ενημερώνει για τις τάσεις τις μόδας, όμως, έχεις ποτέ αναρωτηθεί, ποιες ήταν οι τάσεις στα μαλλιά και το μακιγιάζ παλαιότερα; Το iPop είναι και πάλι εδώ για να σε ενημερώσει!

Ένας αιώνας ομορφιάς μέσα σε ένα λεπτό. Από το 1910 έως και το 2010…

Δες το βίντεο: