Για πρώτη φορά 20 χρόνια μετά τον θάνατό της, δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες απ’ την προσωπική συλλογή της Πριγκίπισσας Diana.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Diana, “Diana, Our Mother: Her Life and Legacy”, το οποίο θα προβληθεί σήμερα, Δευτέρα στο ITV.

Ο William και ο Harry, 20 χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας τους σ’  ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997, εκφράζουν τη βαθιά λύπη τους για το ότι η τελευταία συνομιλία τους ήταν ένα σύντομο τηλεφώνημα από την ίδια στο Παρίσι, το οποίο είχε διακοπεί επειδή έπαιζαν με τους ξαδέλφους τους στο Balmoral, το κτήμα της Βασίλισσας της Σκωτίας.

“Ο Harry και εγώ ήμασταν σε μια απελπιστική βιασύνη για να κλείσουμε το τηλέφωνο και να τα πούμε αργότερα… Αν ήξερα τι θα συνέβαινε δεν θα είχα αυτή τη συμπεριφορά… Αλλά αυτή η τηλεφωνική κλήση βαραίνει πολύ τη συνείδησή μου», λέει ο Πρίγκιπας William, ο οποίος ήταν 15 ετών όταν πέθανε η μητέρα του.

Ο Πρίγκιπας Harry, ο οποίος ήταν 12 ετών, αποκαλύπτει ότι μεγάλωσε σκεπτόμενος ότι «ήταν φυσιολογικό το να μην έχει μητέρα» και λέει ότι έκλαψε μόνο δύο φορές από τότε που έγινε η κηδεία της Diana.

Photos: Kensington Palace