Συχνά θεωρούμε ότι για να πετύχουμε μια ωραία εμφάνιση θα πρέπει να φοράμε το πιο όμορφο φόρεμα ή αξεσουάρ που υπάρχει στην αγορά. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική και αυτό μας το αποδεικνύουν καθημερινά οι bloggers που με πολύ απλά ρούχα πετυχαίνουν πολύ κομψές εμφανίσεις.

Το πουκάμισο

Αρκεί μόνο ένα απλό πουκάμισο για να μετατρέψει όλη την εμφάνιση σας. Μπορεί να μη του φαίνεται, αλλά σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε σε διαφορετικά στυλ, από τον τρόπο που θα διπλώσετε τα μανίκια μέχρι ο τρόπος που θα το φορέσετε μέσα στο παντελόνι σας.

© Diego Anciano / @collagevintage2

Οι ρίγες

Σε πουκάμισο, πουλόβερ, φόρεμα, t-shirt, οι επιλογές είναι ατελείωτες και είναι αδύνατον να μη βρεις τρόπους να τις ταιριάξεις, αφού συνδυάζονται τέλεια με τα πάντα.

© Diego Anciano / @collagevintage2

Κόκκινη τσάντα σε σκούρο φόντο

Ένας απλός τρόπος για να κάνετε την εμφάνιση σας να ξεχωρίσει, ειδικά όταν είναι μονοχρωματική, είναι να επιλέξετε το τσαντάκι σας να είναι κόκκινο ή ένα οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

© Diego Anciano / @collagevintage2

Η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες

Αυτό που αληθινά κάνει την εμφάνιση σας να φαίνεται ότι όσο πιο λίγα τόσο καλύτερα, είναι η λεπτομέρεια που θα προσέξετε. Όπως για παράδειγμα το ύψος των shorts που θα επιλέξετε ή το χρώμα της μπλούζας που θα το συνδυάσετε.

© Diego Anciano / @collagevintage2

Η λεπτομέρεια στα μαλλιά, νύχια, μακιγιάζ

Στην παρακάτω φωτογραφία, η εμφάνιση χωρίς τα ροζ νύχια, το ροζ κραγιόν και το wet look, θα ήταν μια απλή αδιάφορη εμφάνιση. Αλλά οι λεπτομέρειες και η αντίθεση τους με τη συνολική εμφάνιση και το πως έχει χειριστεί την ομορφιά έκαναν τη διαφορά.

© Diego Anciano / @collagevintage2
Photos: vogue.es