Εκτός Epsilon και Star Academy ο Νίκος Καρβέλας με μία λιτή ανακοίνωση έπειτα από την άγρια κόντρα που είχε στον τηλεοπτικό αέρα με τον Μένιο Φουρθιώτη στο Star Academy.

Μετά τον άγριο καυγά, τον οποίο παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό στο Star Academy, ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και τον Μένιο Φουρθιώτη, ήρθε η ανακοίνωση του καναλιού με την οποία ανακοινώνεται η λήξη της συνεργασίας του μουσικοσυνθέτη με τον σταθμό.

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας του με το Νίκο Καρβέλα», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.


Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Καρβέλας είχε έρθει σε αντιπαράθεση αρκετές φορές με τον παρουσιαστή της εκπομπής και διευθυντή προγράμματος και marketing του σταθμού, Μένιο Φουρθιώτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Καρβέλας άφησε υπονοούμενα ότι δέχτηκε εξώδικο επειδή σε προηγούμενη εκπομπή δεν μιλούσε όσο έπρεπε, την ώρα που έκανε την κριτική του. Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν το σχολίασε, αλλά όταν ανέβηκε στη σκηνή ο επόμενος υποψήφιος, δεν έδωσε τον λόγο στον Νίκο Καρβέλα για να κρίνει.

Το αποκορύφωμα της κόντρας των δύο ήρθε το βράδυ του Σαββάτου:

Τα νούμερα για το προηγούμενο Σάββατο: