Μία Βρετανική διαφήμιση για γλυκά αφήνει βρώμικα υπονοούμενα και γίνεται viral. Η διαφήμιση προβλήθηκε στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών αγώνων του Ρίο. 

Πόσο βρώμικη μπορεί να είναι μάι διαφήμιση για γλυκά, η οποία προβάλλεται στην prime time και στην συντηρητική Μεγάλη Βρετανία; Η απάντηση; Αρκετά βρώμικη ώστε να γίνει το υπερτατο viral των ημερών.

H διαφήμιση προβλήθηκε από την Βρετανική τηλεόραση κατά την διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος της τελετής έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Στην οριακά ριψοκίνδυνη διαφήμιση πρωταγωνιστεί η ηθοποιός με αναπηρία Storme Toolis, η οποία κουβεντιάζει με τις φίλες της για μία “παιχνιδιάρικη” στιγμή με το νέο σύντροφό της.

«Τα χέρια μου μπορεί να περιπλανήθηκαν  ελαφρώς» αποκαλύπτει και προσθέτει: «Και τότε αρχίζουν να έχουν ένα σπασμό, ο οποίος παρερμηνεύτηκε».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός χρησιμοποίησε το πακέτο των Maltesers για να παρουσιάσει τι ακριβώς συνέβη σε αυτή την “περίεργη” σεξουαλική επαφή. Κουνάει τις σοκολάτες καθώς χύνονται πάνω σε όλο το τραπέζι και καταλήγει γελώντας… “Αυτός δεν παραπονιόταν”.

Πολύ καλά κατάλαβες η Storme διαφήμισε τα γλυκά δίνοντας ένα δείγμα από τα προκαταρκτικά και οι Βρετανοί το δέχθηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση! Αρκετοί ήταν εκέινοι που έσπευσαν στο διαδίκτυο να γράψουν ότι είναι “βρώμικο και αξιολάτρευτο,” “λαμπρή ιδέα”, αλλά και γενικεύσεις τύπου: “η καλύτερη διαφήμιση που έχω παρακολουθήσει”.

 

Πάτα play και πες μας την δική σου άποψη: