Σύντομα δεν θα υπάρχει το ενδεχόμενο ο αγαπημένος σου να ρωτήσει «είμαι ο καλύτερος;» μετά το σεξ, καθώς οι επιδόσεις του θα ανεβαίνουν κατευθείαν στο Facebook! Με το δαχτυλίδι για τη σεξουαλική ζωή σου, η σεξουαλική εμπειρία… ποσοτικοποιείται με τον ίδιο τρόπο που αυτό γίνεται για τη γυμναστική, με αντίστοιχα apps. Βέβαια, στο iPop σου έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν και app που εμφανίζει στατιστικά για τη σεξουαλική σου εμπειρία, αλλά το δαχτυλίδι πήγε την όλη τη διαδικασία ένα βήμα παρακάτω. Το φοράς και πετάς!

Το SexFit, όπως ονομάζεται το σπέσιαλ δαχτυλίδι, σου επιτρέπει να ανεβάζεις το… σκορ σου στα social media μέσα από ένα δωρεάν app για το κινητό, ώστε να το συγκρίνεις με τους (άρρωστους) φίλους σου σε απευθείας μετάδοση.

δαχτυλίδι για τη σεξουαλική ζωή σου,

Τι κάνει το δαχτυλίδι για τη σεξουαλική ζωή σου;

Το SexFit φοριέται στη βάση του πέους και μετρά τις… επαναλήψεις που κάνεις  κατά τη διάρκεια κάθε σεξουαλικής πράξης. Ταυτόχρονα, βοηθά να έχεις πιο έντονη στύση, λόγω της πίεσης που ασκεί. Το SexFit περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία ώστε να δονείται σε ένα προκαθορισμένο ρυθμό για να επιτευχθεί η μέγιστη διέγερση.

Να καταγγείλουμε ότι το δαχτυλίδι αυτό είναι είναι αρκετά πεο-κεντρικό, καθώς θεωρεί ότι το σεξ τελειώνει όταν ο τελειώσει ο άντρας. Επίσης, η ιδέα ότι μπορείς να μετρήσεις την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής σου με βάση την ταχύτητα και τον αριθμό των ωθήσεων θα άρμοζε μόνο σε Νεάτερνταλ και όχι κανονικούς άντρες.

Photos: bondara.co.uk