Σκέψου ένα κόσμο χωρίς μελωδία…και τώρα σκέψου πως θα ήταν το We Are the Champions χωρίς μουσική, τρομακτικό; Και, όμως, οι άνθρωποι του Playback.fm αφαίρεσε και την τελευταία νότα… το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό!

Πώς θα ήταν ένας κόσμος χωρίς μουσική; Τρομακτικός θα λέγαμε… όμως το αποτέλεσμα του θρυλικού We Are the Champions των Queen χωρ΄ςι τη μελωδία, μόνο με τα φωνητικά, είναι μοναδικό!

Πάτα play!

Το We Are the Champions, περιλαμβάνεται στο άλμπουμ News of the world που κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου 1977, ενώ σαν single είχε κυκλοφορήσει τρεις εβδομάδες νωρίτερα (7 Οκτωβρίου 1977).

Τη σύνθεση και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Φρέντι Μέρκιουρι, ο οποίος κάνει τα κύρια φωνητικά στο τραγούδι, με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ να ακολουθούν σε δεύτερη φωνή. Η διάρκεια του τραγουδιού είναι 2’59”. Το τραγούδι σημείωσε σημαντική επιτυχία σε μία σειρά από χώρες κατά την περίοδο της κυκλοφορίας του, φτάνοντας Νο 1 στη Γαλλία, Νο 2 σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ολλανδία, Νο 3 σε Ιρλανδία και Καναδά, Νο 4 στις ΗΠΑ, Νο 6 στη Νορβηγία κλπ.

Info:wikipedia.org

Τώρα άκου και το Under Pressure χωρίς μουσική! 

Μοναδικό! Ακούστε το Under Pressure χωρίς μουσική! (Video)