Αν μας παρακολουθείς ανελλιπώς τότε λογικά ξέρεις ότι έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στο design και παρακολουθούμε με δέος ό,τι νέο gadgetάκι / προϊόν / αρχιτεκτονικό αριστούργημα κυκλοφορεί. Την αγάπη μας, για όλα αυτά τα περίεργα και συνάμα εντυπωσιακά αντικείμενα καλύπτει πάντα με τον καλύτερο τρόπο μία από τις πιο γνωστές γκαλερί, η Zoumboulakis Galleries η οποίa έχει τη μοναδική δυνατότητα να συνδυάζει την κομψότητα με το κλασικό και το μοντέρνο!

Εμείς, βρήκαμε για σένα τα 5 αντικείμενα design που θα ήθελες να έχεις σπίτι σου και φυσικά τα μοιραζόμαστε μαζί σου!

 

Eclipse Lamp –Φωτιστικό 

Ένα minimal αλλά ταυτόχρονα άκρως εντυπωσιακό φωτιστικό δαπέδου!

Κάντο δικό σου από εδώ!

 

Stack- Σύστημα 13 ραφιών

Εντυπωσιακή σύνθεση ραφιών σε γήινα χρώματα για να αποθηκεύσεις με κομψό τρόπο τα αντικείμενα σου!

Κάντο δικό σου από εδώ!

 

Stitch Chair -Αναδιπλούμενη Καρέκλα

 

Δεν υπάρχει λόγος οι αναδιπλούμενες καρέκλες σου να είναι μονότονες! Η Zoumboulakis Galleries επέλεξε μία καταπληκτική και ιδιαίτερη αναδιπλούμενη καρέκλα για σένα για να δώσεις έντονα χρώματα στο χώρο σου!

Κάντο δικό σου από εδώ!

 

Two timer -Ρολόι τοίχου

Ποιος είπε ότι το ρολόι τοίχου πρέπει να είναι βαρετά στρογγυλό…; Η Zoumboulakis Galleries σου προτείνει ένα ρολόι σε ιδιαίτερο σχήμα! Bonus: Σου δείχνει δύο ώρες ώστε να μπορείς να συντονιστείς με το Λονδίνο, την Νέα Υόρκη, το Τόκιο ή όπου αλλού θέλεις!

Κάντο δικό σου από εδώ!

 

Wood Lamp – Ξύλινο επιτραπέζιο φωτιστικό

Η οικολογία πάνω από όλα! Για αυτό και εσύ προτίμησε το ιδιαίτερο φωτιστικό γραφείου από τη συλλογή της Zoumboulakis Galleries φτιαγμένο αποκλειστικά από ξύλο!

Κάντο δικό σου από εδώ!