Αν κάποια είναι κατάλληλη για να μιλήσει για μόδα αυτή δεν είναι άλλη απ’ την επικεφαλής της Vogue, Anna Wintour, η οποία πάντα δίνει πολύ στοχευμένες συμβουλές αναφορικά με το look των γυναικών.

Κάνοντας έναν απολογισμό της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, η Anna Wintour εξέφρασε την άποψη ότι ένα απλό, δερμάτινο jacket είναι βαρετό!

Υπάρχουν τόσα πολλά κομμάτια! Αυτό το οποίο χρειαζόμαστε είναι ρούχα τα οποία θα μας κάνουν να ονειρευόμαστε! Όχι ένα ακόμα βαρετό μπεζ δερμάτινο μπουφάν

Η Anna Wintour συνέχισε τον απολογισμό της λέγοντας ότι τα κορίτσια σήμερα εστιάζουν περισσότερο στο είδος της μόδας, το οποίο θέλει όλες οι γυναίκες να έχουν το ίδιο στιλ.

Κατά την τοποθέτησή της η επικεφαλής της Vogue μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κολεξιόν Dolce & Gabbana, λόγω της ποικιλίας κομματιών και μεγεθών που παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Μήπως θα πρέπει ν’ ακούσουμε όλες την master της μόδας, να ξεφύγουμε για λίγο απ’ τα συνηθισμένα και να πειραματιστούμε με το στιλ μας;

Τώρα που ήρθε η Άνοιξη, τόλμησε τα χρώματα και μην φοβάσαι να φορέσεις κάτι διαφορετικό. Αυτό είναι, εξάλλου, εκείνο το οποίο θα σε ξεχωρίσει!

Photo: Getty