Αμβρόσιος εναντίον Μέρκελ σημαίνει μάχη κερδισμένη απ’τα αποδυτήρια για τον Αμβρόσιο, μία μάχη που τελειώνει πριν καν αρχίσει. Και τι δεν της είπε: για την φάτσα της, για την καρδιά της, για την κομμουνιστική ανατροφή της. Και αυτή; ΤΙΠΟΤΑ! ΚΟΥ-ΒΕ-ΝΤΑ! Κοκοκοκό….

Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος σχολίασε στο προσωπικό του blog την πολιτική επικαιρότητα, αλλά επιτέθηκε και λίιιιιιιιιγο πιο προσωπικά στην Μέρκελ και τον «Σώϋμπλε» (ναι, έτσι τον γράφει).

Αρχικά, ο Αμβρόσιος μπήκε πολύ δυνατά με αυτήν την ρίμα :

«Καθώς βλέπουμε από την οθόνη της τηλεοράσεως την Πρόεδρο της Γερμανίας, σκεφθήκαμε πόσο σκληρή, πόσο άκαρδη πρέπει να είναι αυτή η γυναίκα! Η όψη του προσώπου της δείχνει μια δυσπερίγραπτη σκληρότητα! Το βλέμμα της είναι βλοσυρό! Το πρόσωπό της αγέλαστο! Πόσο δυστυχείς άραγε θα πρέπει να είναι ο άνδρας της και τα παιδιά της»!

ΩΩΩΩΩΩΩ τι της είπεεεεεεεε… Αποδεικνύεται όμως και μεγάλος κομμουνιστοφάγος, με ρίμες που τσακίζουν τείχη, του Βερολίνου τείχη, γιόου.

«Η Κυρία Μέρκελ έχει κάποια ελαφρυντικά. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην άλλοτε Ανατολική Γερμανία! Μια περιοχή, δηλ. όπου η σκληροκαρδία του Κομμουνιστικού καθεστώτος ήταν σε έξαρση, η πείνα, η δυστυχία και η εξαθλίωση ήσαν τα κύρια χαρακτηριστικά της Κοινωνίας, ο δε φόβος το γενικό χαρακτηριστικό όλων των κατοίκων ανεξαιρέτως»!

Και φυσικά απ’την επίθεση αγάπης δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Σόιμπλε, όπου επάνω του εξάντλησε όλη την ευαισθησία του…

«Στην κατεύθυνση αυτή ενισχύεται και από τον κ. Σώϋμπλε, τον κομπλεξικό Υπουργό των Οικονομικών της Γερμανίας, η έκφραση του προσώπου του οποίου φανερώνει επίσης όλο το μίσος, που τρέφει εναντίον όλων, όσοι κατά καλή τους τύχη δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι για τις μετακινήσεις τους»!

Μόνο ο Βαρουφάκης του κάνει τελικά, που είναι και μεγάλος μάγκας να πούμε : «χαιρόμαστε όλως ιδιαιτέρως για την «μαγκιά», που εκπέμπει ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης! Για την ειδική αυτή περίπτωση η στάση του ήταν η μόνη ενδεδειγμένη»!