Μην τρομάζεις! Δεν σου ρίξαμε τίποτα στον καφέ σου. Αντιθέτως, σήμερα ξυπνήσαμε με όρεξη και βρήκαμε για εσένα τους πιο όμορφους καφέδες που μπορείς να φανταστείς. Είναι ιδιαίτεροι, μοντέρνοι και θα σου φέρουν πολλές αναμνήσεις στο μυαλό σου αφού είναι καφέδες που είναι διακοσμημένοι με κινούμενα σχέδια.

Δεν ξέρουμε ποιος καλλιτέχνης έφτιαξε αυτούς τους καφέδες που είναι διακοσμημένοι με κινούμενα σχέδια, δεν ξέρουμε καν αν είναι ένας ή και περισσότεροι. Τέλος πάντων, όποιος και αν τους έφτιαξε του αναγνωρίζουμε ότι έχει πολύ ταλέντο, φαντασία και σίγουρα αγαπάει πολύ τα κινούμενα σχέδια.

Για να ζήσεις, λοιπόν, στο δικό σου παραμύθι αυτή την φορά δεν χρειάζεται ούτε να ανοίξεις την τηλεόραση ούτε να διαβάσεις κάποιο περιοδικό ή βιβλίο. Ένα βλέμμα στην κούπα σου είναι αρκετό για να σε κάνει να χαμογελάσεις και να ξυπνήσεις ευχάριστα χωρίς καν να πιεις την πρώτη σου γουλιά.

Tip!

Για να μπορέσουν να ζωγραφιστούν τα σχέδια πάνω στην επιφάνεια του καφέ χρησιμοποιήθηκαν χρώματα ζωγραφικής και διαφόρων μεγεθών πινέλα. Σαφώς όποιος ή όποιοι τα ζωγράφισαν το έκανε με γρήγορες αλλά παράλληλα απαλές κινήσεις για να μην χαλάσει το αφρόγαλο.

Δες τις φωτογραφίες με τους καφέδες που είναι διακοσμημένοι με κινούμενα σχέδια και περιμένουμε να μας πει όποιον από αυτούς εσύ προτιμάς και θαυμάζεις ιδιαιτέρως:

photos:Architecture & Design