Κι όμως, υπάρχει ένας άνθρωπος που διαχρονικά ακολουθεί κάθε βήμα του πράκτορα 007! Ο κατάσκοπος του James Bond είναι ο άνδρας που έχει πάρει μέρος σχεδόν σε όλες τις ταινίες του πιο επιτυχημένου κινηματογραφικού sequel.

O Μάικλ Γουίλσον, είναι ένας από τους βασικούς συμπαραγωγούς των ταινιών και ένας από τους μεγαλύτερους fan του είδους, σημειώνοντας συνολικά πάνω από δεκαέξι συμμετοχές από το Goldfinger του 1964 ως και το πιο πρόσφατο Spectre.

Σε σχετικό άρθρο της Daily Mail, αναφέρεται πως ο πανταχού παρών Γουίλσον έχει βρεθεί στο παρασκήνιο των ταινιών ως τουρίστας, θεατής της όπερας, ακόμη κι ως Έλληνας ορθόδοξος ιερέας, στρατιωτικός διοικητής, σοβιετικός αξιωματούχος αλλά κι ως αστυνομικός.

Για την πρώτη του συμμετοχή σε ταινία James Bond, ο Γουίλσον δηλώνει:

Είχα επιστρέψει για καλοκαίρι στο πατρικό μου από τη Νομική που σπούδαζα και ο Μπρόκολι είπε ότι θα μπορούσε να κάνει βοηθό στη ταινία. Ήμουν εκεί για τρεις εβδομάδες και έκανα τα πάντα, ακόμα και τον κομπάρσο.

Πριν αναλάβει καθήκοντα παραγωγού ταινιών, ο 73 χρονών Γουίλσον, εργάστηκε ως δικηγόρος για 9 χρόνια, ενώ ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι ποτέ δεν επιλέγει ο ίδιος τους ρόλους ου υποδύεται.

Είναι σαν παράδοση. Είναι ένα διασκεδαστικό πράγμα για το καστ. Δεν διαλέγω, απλά μου λένε αποφασίσαμε να κάνεις αυτό.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές εκείνες που ο Γουίλσον υποδύεται πολλούς ρόλους στην ίδια ταινία, ενώ άλλες φορές συμμετέχουν κι άλλα μέλη της οικογένειάς του!

Εσείς τον είχατε προσέξει;

MoS2 Template Master MoS2 Template Master MoS2 Template Master MoS2 Template Master MoS2 Template Master MoS2 Template Master MoS2 Template Master MoS2 Template Master

GOLDEN EYE 1985.jpg
GOLDEN EYE 1985.jpg

MoS2 Template Master MoS2 Template Master MoS2 Template Master MoS2 Template Master MoS2 Template Master MoS2 Template Master