Για να βρεις το σωστό νούμερο σουτιέν παραδέξου το, έχεις περάσει ώρες ατελείωτες μέσα σε μαγαζιά ή μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού σου χωρίς τελικά να το καταφέρεις. Υπάρχουν άλλωστε τόσα πολλά διαφορετικά είδη και νούμερα που σε μπερδεύουν και δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις!
bra-ipop.gr

Σημείωση!

Θα πρέπει να ξέρεις ότι το 80% των γυναικών δεν φοράει το σωστό νούμερο σουτιέν και αυτό τους δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα.

Επειδή, όμως, η επιλογή του σωστού στηθόδεσμου είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τις γυναίκες, βρήκαμε όλα όσα πρέπει να προσέχεις αλλά και πώς να επιλέξεις το σωστό νούμερο σουτιέν και σου τα παρουσιάζουμε όλα συγκεντρωμένα σε ένα video.

Τι θα χρειαστείς για να βρεις το σωστό νούμερο σουτιέν; Μόνο μια μεζούρα, ένα χαρτί και ένα στυλό για να σημειώνεις τα αποτέλεσμα των μετρήσεών σου.

Όλες αυτές τις πληροφορίες δεν σου τις δίνουμε έτσι απλά για μας ήρθε. Το σουτιέν είναι πολύ σημαντικό ακόμα και για την υγεία σου γιατί βοηθά το βάρους του στήθους να κατανεμηθεί ομοιόμορφα και σωστά στην σπονδυλική στήλη.

Δες, λοιπόν, και εσύ το video που θα σου δείξει πώς να βρεις το σωστό νούμερο σουτιέν και σου το παρουσιάζουμε για να ακολουθήσεις τις συμβουλές βήμα προς βήμα: