Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι πλέον ένας γοητευτικός άντρας που σε κάθε του βλέμμα αφήνει τις γυναίκες με το στόμα ανοιχτό. Είναι ψηλός- μελαχρινός και φυσικά έχει τους δικούς του φανατικούς θαυμαστές όχι μόνο λόγω εμφάνισης αλλά και γιατί είναι πολύ ταλαντούχος.

Δεν κατάλαβες ακόμα για ποιον σου μιλάμε; Το μωράκι της φωτογραφίας είναι ο Ben Affleck που γεννήθηκε το 1972 και είναι πραγματικά πολυτάλαντος. Έχει ήδη κάνει πολλές επιτυχίες στην μεγάλη οθόνη εκτός, όμως, από την υποκριτική έχει αποδείξει ότι είναι εξίσου καλός σκηνοθέτης, παραγωγός  και συγγραφέας.

Για να σε πάμε μια βόλτα στο παρελθόν. Το 1998, ο Ben Affleck κέρδισε μαζί με τον Ματ Ντέιμον (με τον οποίο ίδρυσε δυο χρόνια αργότερα την εταιρία παραγωγής LivePlanet) το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου και τη Χρυσή σφαίρα για το καλύτερο σενάριο για την ταινία Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting).

Από τότε έχει κάνει και άλλες πολλές επιτυχίες ενώ, το 2012 τον είδαμε στην τελευταία (μέχρι τώρα) ταινία του να αφήνει μούσια, να γίνεται πράκτορας και να προσπαθεί να φυγαδεύει το προσωπικό της πρεσβείας του Ιράν.

Βρήκαμε αρκετές φωτογραφίες του Ben Affleck και σου τις παρουσιάζουμε για να διαλέξεις ποια εσύ προτιμάς: