Αυτό το κουτάβι απολύθηκε για τον πιο γλυκό λόγο και φυσικά έγινε viral, κάνοντας μας να λιώσουμε!

Η ιστορία του Gavel, ενός γερμανικού ποιμενικού ο οποίος είχε αρχικά στρατολογηθεί ως κουτάβι για να μπει στο σώμα σκύλων της αστυνομίας, όμως, δεν ήταν κατάλληλος για την θέση αυτή, έχει γίνει γνωστή και θα μάθεις παρακάτω τον αξιολάτρευτο λόγο!

Το χαριτωμένο αυτό σκυλάκι εξαιτίας του χαρακτήρα του, δεν κατάφερε να κερδίσει την θέση η οποία προοριζόταν για αυτόν στο σώμα της αστυνομίας.

Και τώρα έρχεται το ερώτημα, τι πήγαινε λάθος με τον χαρακτήρα του; Ήταν υπερβολικά φιλικός με τους ανθρώπους!

To αξιολάτρευτο κουτάβι δεν τα πήγαινε τόσο καλά με το να πιάνει εγκληματίες και να ανακαλύπτει εκρηκτικά και ναρκωτικά με τη μυρωδιά, καθώς προτιμούσε χάδια και αγκαλιές από τους αγνώστους.

Παράλληλα οι εκπαιδευτές του στο Queensland Police Service του Brisbane, αποφάσισαν τον Φεβρουάριο πως ο Gavel ήταν υπερβολικά κοινωνικός για την αστυνομία και διέκοψαν το 16 μηνών πρόγραμμα εκπαίδευσής του.

Το σκυλάκι, όμως, κατάφερε να κερδίσει μία άλλη θέση η οποία του ταίριαζε απίστευτα πολύ!

Ο κυβερνήτης του Queensland, Paul de Jersey, στο σπίτι του οποίου γινόταν η εκπαίδευση του Gavel, το πήρε υπό την προστασία του και το έκανε επίσημο μέλος της οικογένειάς του.

There were lots of comments from people at Open Day on the weekend expressing how much they enjoyed following via social…

Gepostet von Governor of Queensland am Dienstag, 6. Juni 2017

Ο ίδιος του απένειμε και τον αριστοκρατικό τίτλο του «Vice-Regal Dog» , δείχνοντας πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό το κουτάβι καθώς κερδίζει καρδιές όπου κι αν βρεθεί!

He may have missed out on becoming a Queensland Police Service Dog, but it is abundantly clear that Gavel has the…

Gepostet von Governor of Queensland am Dienstag, 30. Mai 2017

Συγκεκριμένα η δουλειά του σκυλιού είναι να καλωσορίζει του επισκέπτες του Κυβερνήτη και να παρίσταται σε επίσημες εκδηλώσεις. Απ’ ό,τι φαίνεται τις παρακάτω φωτογραφίες είναι ο πιο κατάλληλος για αυτήν την δουλειά.