Και ενώ όλος ο πλανήτης περιμένει την πρεμιέρα του Game of Thrones στις 13 Απριλίου, κυκλοφόρησε το trailer του 2ου «παιχνιδιού» της σειράς, κάτι σαν υποκατάστατο για τους εθισμένους στον κόσμο του Westeros.

Το «Game of Thrones: A Telltale Games Series – Ep 2: ‘The Lost Lords» ξανασυστήνει τους γνωστούς χαρακτήρες, ενώ ακολουθεί μία διαφορετική τροχιά η ιστορία, από αυτή την οποία γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Στο game ο πρωταγωνιστικό ρόλος ανήκει στον Οίκο των Forrester. O ηγεμόνας τους και ο κληρονόμος τους είναι νεκροί, ενώ το  Ironrath καταλαμβάνεται από τους στρατιώτες του Whitehill. To video game ακολουθεί τους επιζήσαντες του Οίκου κατά την περιπλάνησή τους στο King’s Landing και την προσπάθεια τους για επιβίωση σε ένα διαιρεμένο απ’ τον πόλεμο Westeros. Κάτι που θυμίζει αρκετά τον Οίκο των Σταρκ, για να λέμε την αλήθεια.

Tο Lost Lords θα είναι διαθέσιμο στο PlayStation 3, PlayStation 4, PC και Mac στις 3 Φεβρουαρίου, Xbox One και Xbox 360 στις 4 Φεβρουαρίου και σε iOS στις 5 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer, προσφέρει μια μικρή δόση απ’ τον Οίκο των Lannisters.