Ποιες είναι οι αγαπημένες σου σειρές που πέρασαν από την τηλεόραση; Σίγουρα μία από αυτές θα ήταν η σειρά «Δύο Ξένοι». Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες σειρές με υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ακόμα και σήμερα, όποτε παίζεται σε επανάληψη, καθηλώνει πολλούς τηλεθεατές μπροστά στη μικρή οθόνη.

Δυστυχώς, όμως, η σειρά κόπηκε απότομα και έτσι το τηλεοπτικό κοινό δεν μπόρεσε να δει τον τρίτο κύκλο και το τέλος της σειράς. Ωστόσο, το  συγγραφικό δίδυμο, Ρήγας – Αποστόλου, είχαν ετοιμάσει τα τελευταία επεισόδια που θα ολοκλήρωναν την επιτυχημένη πορεία της σειράς.

Η εκπομπή “La Biri Biri” έδωσε στο τηλεοπτικό κοινό την ικανοποίηση που του έλειπε. Περιέγραψε ποιο σχεδιαζόταν να είναι το τέλος της πετυχημένης σειράς με ένα video.

Οι δύο μας πρωταγωνιστές φεύγουν μαζί στο Λονδίνο. Η καθημερινότητα, όμως, τους νικάει και χωρίζουν. Η Μαρίνα επιστρέφει στην Ελλάδα με νέο και σοβαρό προφίλ. Προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Στο μεταξύ ο Μαρκοράς περιμένει ένα ακόμα παιδί, αυτή τη φορά από τη Μάρα. Επιστρέφει στην Ελλάδα και αυτός και αρχίζουν τα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών με δικαστή τη Μήνα (την αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντίνου στην πρώτη σεζόν). Ο Μαρκοράς προσπαθεί με κάθε τρόπο αλλά κρυφά να βοηθήσει τη Μαρίνα. Το αγαπημένο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί για το καλό των παιδιών τους. Τελικά, η ομάδα που είχε ανεβάζει την Αντιγόνη μ’ ένα σενάριο της Μάρας. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο παίρνει η Μαρίνα και το όνειρο του Μαρκορά γίνεται πραγματικότητα.