Αυτό το time-lapse της πρωτεύουσας Πιονγιάνγκ, σου δείχνει την Βόρεια Κορέα όπως δεν την έχεις δει ποτέ! Το time-Lapse είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των σκηνοθετών JT Singh Rob Whitworth οι οποίοι συνοδευόμενοι από το πρακτορείο Koryo Tours, κατέγραψαν χαρακτηριστικές στιγμές της καθημερινής ζωής στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας.

Παρά το γεγονός ότι μπήκαν ορισμένα όρια σχετικά με το τι θα μπορούσε να κινηματογραφηθεί και τι όχι, το video παρουσιάζει στιγμές που εμπεριέχουν εμπιστευτικές πληροφορίες, όπως ιππασία στο μετρό, επίσκεψη σε ιστορικά μνημεία αλλά και σε ένα τοπικό πάρκο για σκέιτμπορντ.

«Ήταν ένα από τα πιο ξεχωριστές εμπειρίες που έχω ζήσει στην Pyongyang. Έπρεπε να πείσουμε την ασφάλεια να μας επιτρέψει τη λήψη πλάνων κατά τη δύση του Ήλιου στην πλατεία Kim Il Sung, την αστυνομία να τοποθετήσουμε κάμερες για λήψεις time-lapse στους δρόμους της πόλης και γενικότερα να κάνουμε πράγματα που θεωρούσαμε αδύνατο να επιτραπούν μέχρι σήμερα» εξηγεί η Vicky Mohieddeen του πρακτορείου

Πάντως, αν και το τελικό προϊόν πέρασε από την “Ιερά Εξέταση” του καθεστώτος το αποτέλεσμα παραμένει εντυπωσιακό!
Πάτα play!