Οι διαφημίσεις κινούν, την αγορά, πείθουν το κοινό και φυσικά πολλές φορές σε κάνουν να μισείς ή να λατρέψεις προϊόντα. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες διαφημίσεις που απλά σε κάνουν να γελάς. Μπορεί το 2015 να μην έχει κλείσει ακόμα τον πρώτο του μήνα αλλά, υπάρχει μια διαφήμιση που πιστεύουμε πως θα πάρει την δική της θέση στην ιστορία. Αν και είναι ακόμα φρέσκια θα είναι σίγουρα μια από τις πιο γελοίες διαφημίσεις του 2015.

Τι, όμως, είναι και τι δείχνει η συγκεκριμένη διαφήμιση; Βασικά δεν έχουμε μπει ακριβώς στο κόνσεπτ της αλλά προβάλει έναν άντρα που περπατά με τακούνια και λικνίζεται σε ρυθμούς έξαλλους.

Πρόκειται για την διαφήμιση της εταιρίας MoneySuperMarket που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα βρετανικό site σύγκρισης τιμών μεταξύ online και φυσικών μαγαζιών. Το συγκεκριμένο site πριν από την συγκεκριμένη διαφήμιση δεν είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό αλλά μετά την δημοσίευση της, κατάφερε να ένα viral αντικείμενο συζήτησης στο διαδίκτυο. Τα σχόλια έγιναν πολλά και να τα views της εταιρίας αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Στην διαφήμιση βλέπουμε τον Dave, ο οποίος περπατά γεμάτος αυτοπεποίθηση με τα τακούνια του και το σορτσάκι του ενώ ακούγεται το τραγούδι Don’t Cha από τις Pussycat Dolls. Όλοι τον κοιτούν και μένουν με το στόμα ανοιχτό.

http://youtu.be/YQ643U7ccpM