Όλες οι γυναίκες περιμένουμε την στιγμή που θα βρούμε το κατάλληλο άτομο στην ζωή μας και θα κάνουμε μαζί του οικογένεια, περιμένουμε να βρούμε το άλλο μας μισό. Ωστόσο μία γυναίκα η Sophie, βρήκε το άλλο της μισό στον ίδιο της τον εαυτό. Η Sophie παντρεύτηκε τον εαυτό της!

Η Sophie, μία νεαρή κοπέλα έπειτα από έναν δυσβάσταχτο χωρισμό αποφάσισε να βρει την ευτυχία μόνη της. Γι’αυτόν το λόγο παντρεύτηκε τον εαυτό της, και όπως δήλωσε η ίδια ήταν συγκινητική στιγμή.

Στον γάμο της παρευρέθηκε ο πατέρας της, ο οποίος είχε το φημισμένο άγχος που έχουν όλοι πατεράδες στους γάμους και οι φίλοι της οι οποίοι δήλωσαν ότι ήταν ο πιο συναρπαστικός γάμος που είχαν πάει ποτέ.

Η ίδια αναφέρει ότι ο γάμος αυτός έχει ένα ιδιαίτερο νόημα γι’ αυτήν και σηματοδοτεί ότι μπορείς και μόνη σου να σαι ευτυχισμένη!

Η νεαρή κοπέλα ωστόσο τονίζει ότι βγαίνει με άντρες και κάποιοι είναι ιδιαίτερα θερμοί με τον γάμο της, ενώ άλλοι όχι τόσο.

Eπίσης, η ίδια, ενώ αναφέρει ότι ήταν η πιο αξιομνημόνευτη μέρα της ζωής της την οποία θα θυμάται για πάντα, λέει χαρακτηριστικά ότι:

O χωρισμός για μένα δεν είναι επιλογή, θα σήμαινε ότι μπορώ να ζήσω χωρίς τον εαυτό μου

Η Sophie τέλος επισημαίνει ότι έκανε την δέσμευση αυτή με σκοπό να είναι χαρούμενη!

Δείτε το video παρακάτω

The woman who married herself

Meet the woman who married… herself 👰 (via BBC Radio 5Live)

Gepostet von BBC News am Freitag, 19. Mai 2017