Ένα 9χρονο κοριτσάκι έχει γίνει η ηρωίδα της Φλόριντας! Το παιδί που δέχτηκε επίθεση από καρχαρία ενώ κολυμπούσε, παρά τον τραυματισμό του, μπήκε πάλι στη θάλασσα για να σώσει ένα μικρότερο κοριτσάκι που δεν είχε αντιληφθεί τον κίνδυνο.

Όλα συνέβησαν την ώρα που η 9χρονη Κέιλι κολυμπούσε στην παραλία του Τζάκσονβιλ όταν την δάγκωσε ο καρχαρίας στο δεξί πόδι. “Αισθάνθηκε την επίθεση και, στρέφοντας το κεφάλι, είδε το πτερύγιο του καρχαρία” είπε ο πατέρας της μικρής.

Η πιτσιρίκα κατάφερε να βγει από τη θάλασσα, φωνάζοντας ταυτόχρονα στην 6χρονη φίλη της να την ακολουθήσει γιατί στην περιοχή υπήρχε καρχαρίας. Το άλλο κοριτσάκι όμως, δεν την ακολούθησε. Έτσι η Κέιλι βούτηξε ξανά στο νερό και την τράβηξε έξω στην παραλία.

Η Κέιλι Σάρμακ νοσηλεύεται από την Τετάρτη σε τοπικό νοσοκομείο. Ο πατέρας της εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την εξέλιξη της υγείας της. Όπως είπε στο μέλλον “θα μπορεί να τρέχει, να πηδάει, να κολυμπάει, να κάνει σέρφινγκ… Θα έχει μια μάλλον μεγάλη ουλή αλλά και μια απίστευτη ιστορία για να διηγείται”.