Ξέρεις πόσο τρελαίνονται τα παιδιά για τα αθλήματα και ειδικότερα για το skate, πώς κάνουν όταν βλέπουν ανθρώπους να πηδούν και να κάνουν φιγούρες πάνω στη σανίδα, το προσωπάκι τους χαμογελά και κοιτούν με γουρλωμένα μάτια! Αν πας το μυαλό σου πίσω στο χρόνο έτσι σίγουρα έκανες και εσύ όταν πήγαινες στην πλατεία και έβλεπες τους skateάδες της γειτονιάς! Βέβαια, το θεωρούσες επικίνδυνο και περίεργο το πώς κατάφερναν να ισορροπούν επάνω στην σανίδα και έκαναν τέτοια μεγάλα άλματα.

Πώς θα σου φαινόταν ,όμως, αν τις πιο δύσκολες φιγούρες με την σανίδα του skate έβλεπες να τις κάνει ένα 9χρονο κορίτσι; Σίγουρα το στόμα σου θα άνοιγε διάπλατα και ένα επιφώνημα θαυμασμού, θα έβγαινε αμέσως από μέσα του… Αυτό ακρίβως πάθαμε και εμείς όταν είδαμε την μόλις 9 ετών Sabre Norris  να κάνει μία από τις δυσκολότερες φιγούρες που ονομάζεται «540».

Η ειρωνεία, όμως, είναι πως το μικρό κορίτσι δεν ξεκίνησε το skate επειδή το ζήλευε αλλά το έκανε στην ουσία από ανάγκη.

Συγκεκριμένα, όπως, είπε αυτή ήθελε να μάθει ποδήλατο, αλλά επειδή το σπίτι της οικογενειάς της δεν έχει γκαράζ αναγκάστηκε να ασχοληθεί με κάτι άλλο και έτσι επέλεξε το skate.

Δες το 9χρονο κορίτσι να κάνει skate και συγκεκριμένα μία από της δυσκολότερες φιγούρες του αθλήματος: