Το e-shop Knock Knock, που ειδικεύεται σε special χαρτικά είδη, συνεργάστηκε με 3 καλλιτέχνες για να λανσάρουν τη σειρά σημειωματάριων Plumb που σχεδιάζονται και εικονογραφούνται από σύγχρονους καλλιτέχνες και απευθύνονται σε αυθεντικούς δημιουργικούς ανθρώπους.

Η ιδέα πίσω από το project ήταν να σχεδιάσουν όχι μόνο καλής ποιότητας δημιουργικά σημειωματάρια που οι άνθρωποι θα θέλουν να χρησιμοποιήσουν, αλλά να συνεργαστούν με καλλιτέχνες που θα τα οραματιστούν από την αρχή μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Η πρώτη συλλογή Plumb περιλαμβάνει έργα της ζωγράφου Katherine Bradford, της καλλιτέχνιδας Sumi Ink Club και του συνιδρυτή της σειράς Tucker Nichols. Κάθε σημειωματάριο περιλαμβάνει επίσης μια καρτ-ποστάλ στην οποία είναι τυπωμένη συνέντευξη του καλλιτέχνη και το έργο του. Αγοράστε τα όλα εδώ.

Βρείτε ποιο από τα παρακάτω σας ταιριάζει:

 1.  To σημειωματάριο του σοβαροφανούς (10$)
  Απ’ έξω μοιάζει με τη Βίβλο -ο πατέρας του καλλιτέχνη δούλευε σε εταιρεία που εξέδιδε Βίβλους. Κανείς δεν θα μαντέψει ότι στο εσωτερικό του τετραδίου ξετυλίγεται πανδαισία χρωμάτων…
 2. Το σημειωματάριο του παλιμπαιδισμού (12$)
  Ένας σούπερ ήρωας στο εξώφυλλο και φύλλα με διακεκομμένες γραμμές για να διαδίδονται οι ιδέες σας.
 3. Το σημειωματάριο του Διδύμου (18$)
  Άλλος το πρωί, άλλος το βράδυ. Yin και yang. Λευκό και μαύρο. Ισορροπία ή διχασμένη προσωπικότητα;
 4. Το σημειωματάριο του διαφημιστή (10$)
  Σημειώνει ιδέες παντού. Τα χαρούμενα χρώματα προδίδουν την έντονη φύση του. Μικροσκοπικά για να χωράνε σε κάθε τσέπη… Το επόμενο concept μπορεί να προκύψει οπουδήποτε.
 5. Το σημειωματάριο του καλλιτέχνη (24$)
  Ταξιδιάρικο πλοίο στο εξώφυλλο, αφηρημένη τέχνη στο εσωτερικό…
 6. Το σημειωματάριο του Low Budget Weekend (16$)
  Του ταξιδευτή μας από το webtv ντεεε. Με λίγα λόγια είναι το ιδανικό σημειωματάριο για να συνοδεύει τα ταξίδια σου. Πρακτικό, καλαίσθητο και με extra εσωτερική τσέπη για τα εισιτήριά σου.