Το είδατε; Εμείς το είδαμε. Αν δεν το είδατε ακόμα, νάτο :

Ναι είναι άθλιο, αλλά είναι τόσο άθλιο ώστε να θέλεις να βγάλεις τα μάτια σου και να τα φας μαζί με τα αυτιά σου; Δυστυχώς όχι, έχουμε δει και χειρότερα. Τι λείπει λοιπόν απ’το βιντεοκλίπ και δεν κατάφερε να είναι το χειρότερο όλων των εποχών;  Γιατί η συνεργασία TUS – Έφης Θώδη δεν έφτασε στο επίπεδο κακομοιριάς και κιτσαριού που όλοι ξέραμε ότι μπορούσε; Τι διαφορετικό θα μπορούσαν να κάνουν; Βρήκαμε τις απαντήσεις :

 1. Λείπει ο Τσαλίκης.
 2. Η πορνοστάρ Αιμιλία «δεν μ’αρέσουν τα καλά παιδιά» Barak είμαστε σίγουροι ότι θα μπορούσε Α ΝΕ ΤΑ να αρμέξει περισσότερα πρόβατα ταυτόχρονα.
 3. Στα χρυσά χρόνια των μεσημεριανάδικων η Έφη Θώδη είχε φορέσει και είχε κάνει τα πάντα. Οπότε, τώρα θα ήταν μεγάλο σοκ και θα τα έκανε όλα πολύ χειρότερα, αν εμφανιζόταν σοβαρά ντυμένη. Και μόνο στην ιδέα, ανατριχιάζω.
 4. Εδώ ο τσολιάς θα έπρεπε να ήταν ο Στάθης Ψάλτης ή ο Μπίλιας, για τους ευνόητους 80’s λόγους και όχι αυτό το τυχάρπαστο κλαρινογατάκι.

 5. Θα έπρεπε να μην εμφανιζόταν μόνο ένα μέλος, αλλά ολόκληρος ο στρατός των Ζαπατίστας.
 6. Αν καταλαβαίναμε έστω ΕΝΑΝ στίχο του TUS, με δεδομένο ότι 100% είναι άθλιοι, σίγουρα το τραγούδι θα γινόταν πολύ χειρότερο. Αλλά δυστυχώς η φωνή του είναι σαν να κάνει μπλρμπλρμπλρμπλρ μέσα σε έναν κουβά νερό και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα από το αριστούργημά του.
 7. Να γύριζαν το βιντεοκλίπ στο L.A. και όχι στην Άνω Μαγούλα και έτσι να περνούσε από εκεί τυχαία ο 50 Cent.

  -Ράπαρε άλλη μία φορά, ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ, one more time, motha-fucka!

 8. Να τράκαρε ή να έπεφτε απ’την καρότσα ή να αναποδογύριζε το αγροτικό ή έστω να έπεφταν πυροβολισμοί από κάπου βρε αδερφέ. Γκάνγκστα ραπ βλέπουμε στο κάτω κάτω.
 9. Να συμμετείχε ο Μύρωνας Στρατής, από οποιοδήποτε πόστο. Ακόμα και ως καμεραμάν.
 10. Τα ειδικά εφέ θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο πειστικά, για παράδειγμα είναι ωραία ιδέα ο αερόσακος στο τρακτέρ, αλλά ήθελε λίγη περισσότερη δουλίτσα οπτικά.