Σκέφτηκες ποτέ, πως θα ήταν, την ώρα που μαγείρευες ή έτρωγες, να άκουγες ψιθύρους; Τα λουκάνικα του πρωινού σου, να χόρευαν και οι φράουλες, να σε κουτσομπόλευαν; Ναι, μερικές φορές, όταν η φαντασία έχει τα κέφια της, το φαγητό έχει φωνή και μιλάει. Όχι, δεν τρελαθήκαμε, ούτε ακούμε φωνές, σαν την Ζαν Ντ΄Αρκ, απλά βρήκαμε, ένα βίντεο με τροφές που στήνουν διάλογο, μας άρεσε, και είπαμε, να σου το προτείνουμε.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας , λοιπόν, και τις ικανότητες ενός προγραμματιστή που αγαπά τη δουλεία του και έχει φαντασία, όλα είναι εφικτά στις μέρες μας. Συγκεκριμένα, σου παρουσιάζουμε, ένα βίντεο, που δημιουργήθηκε, πάνω στα πλαίσια ενός ντοκιμαντέρ, σχετικά με τις τροφές  που εντάσσουμε στη ζωή μας και καταναλώνουμε συχνότερα, οι δημιουργοί του, είπαν να πρωτοτυπήσουν και χάρισαν φωνή στις τροφές.

Έτσι, αποφάσισαν, να κάνουν πρωταγωνιστές, πράγματα απλά, που βρίσκουμε, σε μια βόλτα μας, στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς ή ανοίγοντας το ψυγείο (εκεί την ώρα της λιγούρας, το βράδυ), και όταν, τους είδαμε πρώτη φορά, εκτός από το ότι ξεκαρδιστήκαμε στο γέλιο, γίναμε, αμέσως και  θαυμαστές, τους!

Το βίντεο, λοιπόν, στο οποίο το φαγητό έχει φωνή, κάνει θραύση στο διαδίκτυο και προκαλεί, πολλά γέλια, σε όποιον, πατήσει το κουμπάκι της προβολής του!

Δες το βίντεο: