Πώς θα σου φαίνονταν αν σου λέγαμε πως όταν φτάσεις 29 χρόνων ή όταν τέλος πάντων ήσουν 29 θα έπρεπε να είχες κούκλες να παίζεις μαζί τους και φυσικά για άντρες ούτε λόγος. Δεν τρελαθήκαμε αλλά, κοντεύουμε με αυτά που βλέπουν τα μάτια μας!

Υπάρχει, λοιπόν, μια κοπέλα (που ελπίζουμε να είναι μόνο μία και όχι πιο πολλές ) που σε λίγο καιρό μπαίνει στα πρώτα -άντα και έχει ως χόμπι να παίζει με τις κούκλες της! Η Natasha Goldsmith  έχει ζήσει όλη την μέχρι τώρα ζωή της -και συγκεκριμένα από τα 15 της- συλλέγοντας κούκλες διάσημης εταιρείας. Τις έχει  μαζέψει όλες στο δωμάτιο της, μιλάει και παίζει καθημερινά μαζί τους. Οι κούκλες της είναι ήδη πάνω από 10.000 και για να τις αποκτήσει έχει ξοδέψει πάνω από 84.000 δολάρια. Μπορείς να σκεφτείς ότι με αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να είχε αγοράσει ένα ολόκληρο σπίτι. Αυτή, όμως, αποφάσισε να τα επενδύσει σε κούκλες!

Το δωμάτιο της μοιάζει με πολυκατάστημα  παιχνιδιών μόνο για κορίτσια και δεν θυμίζει σε τίποτα δωμάτιο 29χρονης κοπέλας που θα έπρεπε να έχει οικογένεια, παιδιά ή τουλάχιστον σοβαρή σχέση, ή απλώς έναν γκόμενο.

Δες το video στο οποίο η 29χρονη παρουσιάζει το δωμάτιό της και τα μάτια σου δεν θα βλέπουν αστεράκια αλλά κούκλες,  πολλές κούκλες που όσο και να θες να μετρήσεις δε θα τα καταφέρεις: