Ποιος σου είπε πως χρειάζεται να ξέρεις να οδηγάς για να κάθεσαι στην θέση του οδηγού στο αυτοκίνητο; Τι; Νομίζεις πως κάνουμε πλάκα; Φυσικά και όχι, εμείς λέμε πάντα αλήθεια, έτσι τώρα σου λέμε πως μπορείς να το κάνεις και αυτό, απλά θα πρέπει να περιμένεις ακόμα λίγο καιρό καθώς η Google αποφάσισε να το κάνει πράξη.

Το έχεις δει μόνο σε ταινίες και σκεφτόσουν πόσο ωραίο και ξεκούραστο θα ήταν να υπάρχει στα αλήθεια και ναι, λοιπόν, η επιθυμιά σου πραγματοποιήθηκε! Μπορεί ακόμα να βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, αλλά σε μικρό χρονικό διάστημα, όπως δήλωσαν οι κατασκευαστές του θα κυκλοφορήσει στους δρόμους.

Το νέο, λοιπόν, δημιούργημα της μεγάλης εταιρίας έχει ρομποτικά πρότυπα και θα οδηγείται εξ ολοκλήρου χωρίς καν τη βοήθεια σου. Δεν έχει καθόλου πεντάλ, ούτε λεβιέ ταχυτήτων και έτσι την ώρα που θα βολτάρεις θα μπορείς ακόμα και να αλλάζεις σταθμούς στο ράδιο, να μιλάς στο κινητό ή ακόμα και να βάφεσαι.

Το μόνο που θα είναι αναγκαίο για να το ξεκινήσεις, θα είναι απλά να δώσεις μια φωνητική εντολή στο αυτοκίνητό σου, την οποία θα ακούσει η κονσόλα του υπολογιστή που περιέχει, και έφυγες.

Απορία !

Η απορία μας βέβαια είναι αν θα βγάλουν ειδικά διπλώματα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και φυσικά ποια θα είναι η τιμή του.

Δες το βίντεο και τις αντιδράσεις όσων οδηγούν το μυστήριο αυτοκίνητο: