Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ατόμων που λατρεύει το ντόμινο . Το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν δεν το ξέρεις πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι κινέζικης καταγωγής που βασίζεται σε μικρά πλακίδια.Τα μικρά πλακίδια στήνονται με τέτοιο τρόπο που όταν ρίξεις το ένα πέφτουν και τα υπόλοιπα με συγκεκριμένη όμως σειρά και αποκαλύπτουν στο τέλος ένα σχέδιο, μια φιγούρα ή ακόμα και ένα ολόκληρο έργο τέχνης.

Μπορεί να σου φαίνεται ένα απλό παιχνίδι, αλλά δεν είναι καθόλου. Ο τρόπος συστήματος των πλακιδίων που μπορεί να αποτελούνται από διάφορα υλικά (γυαλί, πλαστικό, ξύλο)  δεν είναι εύκολος. Ένα μικρό λάθος ακόμα και ενός χιλιοστού μπορεί να χαλάσει ολόκληρο το παιχνίδι και να αποτρέψει το πέσιμο των πλακιδίων. Έτσι το παιχνίδι χαλάει, καθώς,  δεν  μπορεί να ολοκληρωθεί και καταστρέφεται. Θέλει αμέτρητη  υπομονή και όσο περίεργο και να σου φαίνεται, θέλει και μια ιδιότυπη στρατηγική που λίγοι μπορούν να πετύχουν.

Το κανάλι Hevesh5 του Youtube πριν από λίγο καιρό έβαλε στα θέματα του και εντυπωσιακά παιχνίδια με κομμάτια ντόμινο. Έτσι, το κανάλι τους άγγιξε τους 200.000 subscribers και αποφάσισε να τους κάνει ένα πολύ όμορφο δώρο και έφτιαξε για αυτούς ένα ντόμινο 200.000 κομματιών. Ναι, καλά άκουσες 200.000 κομμάτια ντόμινο! (Από εμάς μην περιμένεις αντίστοιχο δώρο!)

Δες το video με το εντυπωσιακό ντόμινο που αποτελείται από 200.000 κομμάτια: