Όπως έχουμε ξαναπεί το να παίζεις με το φαγητό δεν είναι μόνο μία απόλαυση για παιδιά, αρκετοί είναι οι καλλιτέχνες που μας το έχουν αποδείξει! Ένας από αυτούς είναι και ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης William Kass ο οποίος μας το αποδεικνύει με ευφάνταστο τρόπο μέσα από μία σειρά φωτογραφιών με τίτλο «Minimize – Food».
Ο William Kass δημιουργεί διασκεδαστικές μικρογραφίες από καθημερινές –ή και όχι τόσο καθημερινές- σκηνές της ζωής μας χρησιμοποιώντας τα φρούτα, τα λαχανικά, τους σπόρους, τα παγωτά που έχει σκοπό να καταναλώσει!
Ο καλλιτέχνης τοποθετεί διάφορες μικροσκοπικές φιγούρες ανθρώπων σε ένα θαυμαστό κόσμο, όπου ένα πορτοκάλι γίνεται μία μεγάλη πισίνα, πιπεριές τσίλι μετατρέπονται σε φωτιές και κολοκυθάκια γίνονται κανόνια σε μια παράσταση τσίρκου.