Γεμίζεις το πλυντήριο πιάτων με πιάτα, ποτήρια μαχαιροπήρουνα, κλείνεις την πόρτα, πατάς τα κουμπάκια για να επιλέξεις το πρόγραμμα και ξεκινάει το γουργουρητό του. Σίγουρα έστω και για ένα λεπτό κάποια στιγμή στη ζωή σου, σου πέρασε από το μυαλό το τι συμβαίνει πίσω από αυτή τη πόρτα.

Κάποιος, μάλλον είχε πιο έντονη την απορία από σένα και το πέρασε σ άλλο επίπεδο έβαλε την κάμερα του μέσα στο πλυντήριο πιάτων και την άφησε να καταγράψει όλη τη διαδικασία του πλυσίματος. Για να είναι πιο εύκολα κατανοητό από τον θεατή το τι ακριβώς συμβαίνει εκεί μέσα το πλυντήριο δεν είναι 100% γεμισμένο για να υπάρχει χώρος. (δεν τον λες και άνθρωπο με εκτεταμένα οικολογικά συναισθήματα αλλά για τη τέχνη τα κάνουμε όλα…..χμμμ)

Δες το video και σταμάτα να απορείς τι γίνεται εκεί μέσα και γιατί τα λατρεμένα σου κρασοπότηρα βγαίνουν σμπαράλια όταν τα βάζεις μέσα στο πλυντήριο πιάτων!

 

Σημείωση!

Μετά από αυτό το video έχουμε αρχίσει να απορούμε για το κατά πόσο είναι αποτελεσματικό το πλύσιμο εκεί μέσα και αν θα έπρεπε τελικά να επιστρέψουμε στο κλασικό απλό πατροπαράδοτο σφουγγαράκι! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να τοποθετείς τα πιάτα και τα ποτήρια σωστά για να έχουν το καλύτερο δυνατό καθάρισμα! Υποκειμενικό αυτό, βεβαίως, οπότε συνέχισε να χρησιμοποιείς το πλυντήριο σου!