Οι γάτες όπως μας έχουν αποδείξει μισούν το νερό! Όχι δεν ανήκουν στην κατηγορία των βρώμικων ζώων, αντιθέτως είναι πολύ καθαρές, απλά έχουν το δικό τους τρόπο να καθαρίζονται με τη γλώσσα όπως τα περισσότερα ζώα. Βέβαια, εμείς σου έχουμε προτείνει πως μπορείς να πείσεις τη δική σου, να μπει στην μπανιέρα.

Βρήκαμε όμως ένα video που μας διαβεβαιώνει πως οι πεισματάρες γάτες , μπορούν να κάνουν τα πάντα για να το γλιτώσουν, γλιστρούν, τρέχουν να κρυφτούν ακόμα και από την πόρτα πιάνονται και κρατιούνται. Εφευρίσκουν τους δικούς τους τρόπους να αντισταθούν για να μπουν στο νερό, παρά τα παρακαλετά των αφεντικών τους και τα κόλπα που σκαρφίζονται για να τις ρίξουν στην μπανιέρα και να τις λούσουν.

Τα παιχνιδάκια και τα κόλπα δεν φέρνουν αποτέλεσμα καθώς τις γάτες δεν μπορείς να τις κοροϊδέψεις εύκολα, διακρίνονται για την ευστροφία αλλά και την πονηρία τους.

Όταν βάζουν κάτι στο μυαλό τους, λειτουργούν με εξυπνάδα και στο τέλος πετυχαίνουν το σκοπό τους καταστρώνοντας τα δικά τους σχέδια και φέρνοντας τον κόσμο ανάποδα για να τα πετύχουν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι οι άντρες αποκαλούν τις γυναίκες, γάτες…

Δες το βίντεο και πες μας ποιά από τις γάτες που είδες, σε έκανε να γελάσεις περισσότερο, εμείς ψηφίζουμε δαγκωτό την εμφάνιση της γάτας στο 1:34 που κρατιέται από την πόρτα, την λατρέψαμε και την στηρίζουμε!