Η Αμερική αποφάσισε βάλει ένα μεγάλο X στα μέχρι τώρα στάνταρ που είχε για την ομορφιά και γενικότερα για την αίσθηση και έκφραση του ωραίου. Η ήπειρος των άκρων και των έντονων διαφορών που δεν είναι άλλη φυσικά από την Αμερική, ανατρέπει άλλη μια φορά τα ταμπού στον χώρο του modeling και λέει ναι σε μία άλλη πιο ανοιχτόμυαλη προσέγγιση του καλαίσθητου γυναικείου προσώπου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το reality του America’s Next Top Model  κάνει δεκτό μοντέλο με εμφανή σημάδια στο πρόσωπο. Συγκεκριμένα, η νεαρή Chantelle Young που είναι μόλις 19 ετών, πάσχει από μία πάθηση του δέρματος που ονομάζεται λεύκη. Λόγω αυτής της αρρώστιας το πρόσωπό της έχει μερικά κομμάτια που είναι τελείως λευκά ενώ το υπόλοιπο πρόσωπό της είναι πολύ σκούρο. Το πρόβλημα της εστιάζεται κυρίως γύρω από τα χείλη, καθώς, έχει ένα μεγάλο ανοιχτόχρωμο περίγραμμα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως παλίοτερα το ίδιο τηλεπαιχνίδι είχε πολύ διαφορετικά πρότυπα και ακουλουθούσε τελείως διαφορετική στάση στα ζητήματα ομορφιάς.

Δες το video στο οποίο το νεαρό μοντέλο μιλά για τη συμμετοχή της στο America’s Next Top Model, την ευκαιρία που της δίνουν οι συντελεστές του reality παιχνιδιού, αλλά και για την σπάνια και ιδιαίτερη πάθησή της: