Αν σε έβαζαν να χορέψεις ένα κομμάτι της Beyonce θεωρείς ότι θα κατάφερνες να μιμηθείς ή ακόμα και να ξεπεράσεις το παγκοσμίου φήμης ποπ πρότυπο; Τι δεν τολμάς καν να συγκριθείς μαζί της; Το αγόρι σου, όμως, ο αδερφός σου ή ο κολλητός σου λες να το πετύχαιναν καλύτερα και να σε έκαναν να τρίβεις τα μάτια σου; Εμείς πάντως σου έχουμε ένα video που θα  σε κάνει να απορήσεις με το πώς οι άντρες χορεύουν με τέτοιο τρόπο.

Σε αυτό το περίεργο, λοιπόν, video θα δούμε τρεις άντρες που καταφέρνουν να χορέψουν πάνω σε ψηλά τακούνια. Δεν ισορροπούν μόνο αλλά χορεύουν καλύτερα απ΄ότι θα το έκαναν ακόμα και διάσημες χορεύτριες. Φορούν τουλάχιστον 10 πόντους τακούνι και, όμως, δεν το βάζουν κάτω. Οι κινήσεις τους είναι επαγγελματικές και πραγματικά θα σε αφήσουν άφωνο-η. Εμείς βέβαια, δε θα σου κρύψουμε ότι εκτός από την απορία που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό μας, βάλαμε και για λίγα δευτερόλεπτα τα γέλια. Το θέαμα μας φάνηκε περίεργο και είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σου.

Δες, λοιπόν, και εσύ το video με τους άντρες που καταφέρνουν να χορέψουν σαν μια νέα Beyonce και περιμένουμε να μας πεις τα δικά σου σχόλια και τις δικές σου παρατηρήσεις: