Αποκλείεται όταν ήσουν μικρός-η να μην λάτρευες το νερό να μην ήθελες να ψάξεις και να βρεις ποια είναι η μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα και να πέσεις από εκεί ψηλά κάνοντας μια μεγάλη βουτιά.

Τώρα, όμως, που μεγάλωσες θα ήθελες ακόμα να κάνεις αυτή τη μεγάλη βουτιά ή φοβάσαι; Ψάξαμε ,λοιπόν, και βρήκαμε ένα video στο οποίο μία παρέα έχει φτιάξει τη δική της νεροτσουλήθρα και απολαμβάνει τις επικίνδυνες θα μπορούσαμε να πούμε, αλλά παράλληλα εντυπωσιακές βουτιές στη θάλασσα.

Στο συγκεκριμένο, λοιπόν, video μια παρέα στην πόλη Utah των ΗΠΑ, αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να φτιάξει τη μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα που υπάρχει μέχρι στιγμής στο κόσμο! Ανέβηκε ψηλά στην κορυφή ενός βουνού που βλέπει θάλασσα και έστησε εκεί ένα μεγάλο πανί για να μπορούν να γλιστρούν και να κάνουν τις βουτιές τους. Η εν λόγω νεροτσουλήθρα βρίσκεται σε ύψος 15 μέτρων πάνω από τη θάλασσα και χαρακτηρίστηκε από όσους την είδαν ακραία, αλλά παράλληλα διασκεδαστική! Απαιτεί, όμως, γερά κότσια αλλά και καλή φυσική κατάσταση!

Tip!

Οι νεαροί που θα δεις στο video, έχουν ρίξει στο κορμί τους σαπουνάδα για να μπορούν να γλιστρούν ακόμα καλύτερα και να πέφτουν στο κενό!

Δες το video και πες μας αν εσύ θα τολμούσες να πέσεις από την μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα του κόσμου και να κάνεις μια βουτιά στη θάλασσα: