Πως θα αντιδρούσες αν ο γάμος σου είχε καλυφθεί με λάσπες; Θα πάθαινες κρίση πανικού ή θα γελούσες και θα ανέβαζες το video σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Τι θέλουμε να πούμε όμως… ας το πάρουμε από την αρχή! Μετά από κάθε γάμο βγάζουμε τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Έτσι και το νιόπαντρο ζευγάρι πήρε τον φωτογράφο και τους κουμπάρους και τις παρανύμφους και πήγαν σε μία πλωτή ξύλινη εξέδρα να βγάλουν τις φωτογραφίες. Μάλλον, όμως, η επιλογή του σκηνικού δεν ήταν και η καλύτερη!

Το άτυχο ζευγάρι, ο Newlyweds Dan και η Jackie Anderson ήθελαν όλες οι φωτογραφίες του γάμου τους να είναι εντυπωσιακές, έτσι κουβαλήθηκαν 21 άτομα στην εξέδρα και στήθηκαν γεμάτοι χαμόγελα να βγάλουν τις απαραίτητες πόζες! Η εξέδρα όμως, δεν στάθηκε στο ύψος της! Από το πολύ βάρος λύγισε με αποτέλεσμα οι 20 από τους 21 να βρεθούν μέσα στο νερό τσιρίζοντας!

Μπορεί το νυφικό, το γαμπριάτικο κοστούμι αι τα ρούχα των υπολοίπων να γέμισαν λασπόνερα, αλλά είχαν να κουβεντιάζουν μετά στο τραπέζι και να κάνουν αστεία σχετικά με το περιστατικό!

Το θετικό για εμάς, είναι πως το σκηνικό καταγράφηκε σε video, το οποίο και ανέβηκε στο vimeo!