Δύο φίλοι από την Βρετανία πήγαν διακοπές στην Ίμπιζα και άρχισαν να βάζουν στοιχήματα μεταξύ τους για να διασκεδάσουν περισσότερο και να κάνουν τις διακοπές τους να αποκτήσουν νόημα τις ώρες που έπλητταν. Το ένα από τα στοιχήματα τους, λοιπόν, ήταν να κάνει ο ένας εκ των δύο μια μεγάλη βουτιά στην πισίνα! Τι εννοούμε, όμως, όταν λέμε μεγάλη βουτιά; Όχι, δεν κράτησε την ανάσα του για αρκετή ώρα, ούτε έπεσε κάνοντας κάποιο περίεργο άλμα.

Έκανε μόνο το εξής: ανέβηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου και έπεσε κάνοντας μια εντυπωσιακή βουτιά στην πισίνα που έβγαλε τα μισά νερά της φυσικά έξω αλλά έβαλε στο πορτοφόλι του 12,5 $.

Ο φίλος του όταν τον είδε δεν πίστευε ότι τα κατάφερε και φυσικά οι υπόλοιποι ένοικοι του ξενοδοχείου που απολάμβαναν το μπάνιο τους στην πισίνα κοιτούσαν έκπληκτοι έναν νεαρό να έρχεται με φόρα από τον ουρανό και να προσγειώνεται στο εσωτερικό της πισίνας.

Δες και εσύ το video και περιμένουμε τα σχόλια σου:

http://youtu.be/IWl9sTg06M8

Συμβουλή!

Όσο θαρραλέος-α και αν είσαι μην επιχειρήσεις να κάνεις το ίδιο γιατί μπορεί στην χειρότερη των περιπτώσεων να πας στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και στην καλύτερη απλά να σε διώξουν από το ξενοδοχείο.