Σου αρέσουν οι αστυνομικές ταινίες και ειδικά να βλέπεις τα περιπολικά που τρέχουν σαν τρελά και καταδιώκουν τους κακούς; Ειδικά την στιγμή που τα καταφέρνουν ένα χαμόγελο καθρεφτίζεται στο πρόσωπό σου; Όχι καλέ, το ξέρουμε  δεν σε νοιάζει καθόλου στην ουσία που τους έπιασαν, αλλά που τους έφτασαν! Θα ήθελες εκείνη την ώρα η κάμερα να κάνει ένα ζουμ στο κοντέρ για να δεις πόσο έγραφε αλλά ο καμεραμαν σε απογοήτευσε γιατί εν τέλει δεν έκανε.

Έχεις δει live καταδίωξη και στην χώρα μας ένα βράδυ που επέστρεφες από την παραλιακή αλλά δυστυχώς τα περιπολικά μας σε απογοήτευσαν. Περίμενες ότι θα βάλουν το τούρμπο να τρέξουν, θα βγάλουν φλόγες από την εξάτμιση και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα πιάσουν αμέσως τον κακό της υπόθεσης αλλά τίποτα. Έτσι περνούσαν πολλά βράδια που πριν κοιμηθείς αναρωτιόσουν που είναι τα γρηγορότερα περιπολικά. Το έψαξες, το googlaρες αλλά δεν βρήκες άκρη.Την απάντηση δεν την βρήκες εσύ και σου την βρήκαμε εμείς!

Σου αποκαλύπτουμε, λοιπόν, πως ο κάτοχος τους είναι το Dudai. Το σύγχρονο υπερπολυτελές αλλά και τεχνητό νησί δεν έχει μόνο να σου προσφέρει ωραίες εικόνες αλλά και καταδιώξεις σαν αυτές που βλέπεις στις ταινιές.

Δες το video με τα περιπολικά που έχουν αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια και έχουν πιάσει πολλούς κακούς: