Αν σου λέγαμε πριν μερικά χρόνια ότι μπορείς να φορέσεις πουά και ρίγες μαζί θα σοκαριζόσουν και θα έλεγες: «Όχι, εγώ ποτέ». Αλλά πλέον γνωρίζεις ότι οι πιο ακραίοι συνδυασμοί μπορεί να δείχνουν εξαιρετικοί με προσοχή στην ισορροπία των χρωμάτων και τη χρήση των μοτίβων.

Για φέτος την Άνοιξη η Burberry Prorsum επανέφερε τα 60s μοτίβα των πουά και της ρίγας και μάλιστα τα πρότεινε στο ίδιο σύνολο. Εντάξει, μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα (και δεν μας ενδιαφέρει) να υιοθετήσουμε το αυθεντικό look, αλλά μπορούμε να εμπνευστούμε από τις παρακάτω streetstyle και να προσαρμόσουμε την τάση στα δικά μας δεδομένα και ρούχα.

Για τις λιγότερο τολμηρές

Μπορείς να υιοθετήσεις την τάση πουά και ρίγες, συνδυάζοντας αξεσουάρ με αυτά τα μοτίβα. Π.χ. Δες την τσαχπινιά στην κάλτσα.

Tip:

Καλό θα ήταν αν έχεις παραπανίσια κιλά να προτιμήσεις μικρά πουά και κάθετες ρίγες (που φέτος είναι πολύ της μόδας) οι οποίες κολακεύουν περισσότερο.

Photos: femalefatal.com, style.com, vanessajackman.blogspot.com, teampeterstigter.com, styledumonde.com, Tatler Russia, thesartorialist.com, mytheresea.com