Εντάξει, ξέρουμε ότι είναι κλισέ να χαζεύουμε video από χαριτωμένες γατούλες στο youtube. Αλλά εμείς φταίμε που είναι ακαταμάχητες; Ή που υπάρχουν τόσες πολλές με περίεργες συνήθειες και αξιοσημείωτες αντιδράσεις. Μάλλον αυτό σκέφτονται και οι ιδιοκτήτες τους και σπεύδουν να τις καταγράψουν σε βίντεο για να τις μοιραστούν και με τον υπόλοιπο κόσμο… ή μάλλον με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων που είναι και ο λόγος που αυτά τα βίντεο γίνονται viral!

Στα παρακάτω video θα δεις 2 γάτες οι οποίες το μόνο κοινό που μοιράζονται είναι οι περίεργες συνήθειές τους. Περίεργες με την έννοια ότι μάλλον τα υπόλοιπα ζωάκια δεν τις έχουν. Εκτός αν έχεις δει πολλές φορές γατάκι να παθαίνει ψύχωση με το νερό που βγαίνει από το βαποριζατέρ…

Ο Joey ψάχνει το μπουκάλι του

Όταν ακούει την ιδιοκτήτριά του να κουνάει το μπουκάλι με το νερό τρέχει για να πάει κοντά της. Στη συνέχεια, σκαρφαλώνει όπου βρει και πίνει κατευθείαν από το στόμιο του βαποριζατέρ. Το video μέσα σε ελάχιστες μέρες έχει πάνω από 40.000 views.

Η Suzie δεν βγαίνει από το μανίκι

Συχνάζει στο μανίκι ενός μπουφάν και παίζει κρυφτούλι με τον ιδιοκτήτη της. Είτε επειδή την κρατάει ζεστή είτε για παιχνίδι, είναι τόσο γλυκό θέαμα! To video, που ανέβηκε τον Ιανουάριο του 2014, έχει σχεδόν 300.000 views.