Τι γίνεται όταν οι παραμυθένιοι χαρακτήρες και διασημότητες του Hollywood είναι ίδιοι; Πέντε διάσημοι που μοιάζουν με ήρωες της Disney, είναι μια ιστορία που αξίζει να διηγηθείς ακόμα και στα παιδιά σου. Όταν λοιπόν, δεν τρώνε το φαγητό τους φρόντισε να τους δείξεις πως ο Scar, από τον Βασιλιά των Λιονταριών, υπάρχει και παίζει στη διάσημη σειρά “House M.D.”.

Όλοι όταν ήμασταν μικρά παιδιά θέλαμε να γνωρίσουμε τον αγαπημένο μας παιδικό χαρακτήρα από κοντά και να παίξουμε μαζί του. Γι’αυτό το λόγο τα περισσότερα παιδικά πάρτι, έχουν πλέον ανθρώπους με κοστούμια να υποδύονται το Μπομπ Σφουγγαράκη και την Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια.

Που ξέρεις; Μπορεί μετά από λίγα χρόνια να έχουμε ηθοποιούς στα πάρτι, που μοιάζουν τόσο πολύ με τους πρίγκιπες και τα τέρατα που δεν θα χρειαζόμαστε πλέον κοστούμια.

Μια ωραία ιδέα θα ήταν, επίσης, να δούμε όλους τους ηθοποιούς να πρωταγωνιστούν μαζί σε μια θεατρική παράσταση ή σε κάποιο Short Film, με αφορμή την απίστευτη ομοιότητα τους με τους χαρακτήρες της Disney, όπου ο καθένας θα παίζει το ρόλο του “δίδυμου” του.

Ας δούμε λοιπόν πέντε χαρακτήρες της Disney και τους ανθρώπινους δίδυμους τους.