Πολλοί καθημερινά λένε πόσο άτιμο πράγμα είναι ο έρωτας και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο έρωτας έχει εξυμνηθεί τόσο! Έχουν γραφτεί αμέτρητα  βιβλία έχουν γυριστεί άλλες τόσες ταινίες αλλά εν τέλει κανείς δεν μας είπε πως να του αντισταθούμε και τι να κάνουμε για να τον αποφύγουμε!

Πως θα ένιωθες, όμως, αν σου λέγαμε πως τον αδερφό σου που είναι γύρω στα 30, ο έρωτας τον βρήκε στην αγκαλιά μιας συμμαθήτριας της γιαγιάς σου; Δεν θα πάθαινες σοκ;  Όχι, δεν ξέρουμε τίποτα για τον αδερφό σου, ούτε καν τον γνωρίζουμε προσωπικά για άλλον νεαρό θέλουμε να σου μιλήσουμε!

Ο 31χρονος, λοιπόν, Kyle Jones δηλώνει πανευτυχής στο πλευρό της 91χρονης Marjorie McCord και λέει ότι δεν θα άλλαζε την αγαπημένη του με καμία άλλη. Είδαμε και το video στο οποίο δηλώνει ότι βρήκε τον φτερωτό θεό στα μάτια της 91χρονης φίλης του και δεν μπορούσαμε να μην στο δείξουμε και εσένα!

Οι δυο τους περνούν όμορφες στιγμές ενώ στο σεξ τα βρίσκουν απόλυτα! Στον νεαρό άντρα δεν αρέσουν καθόλου οι νέες γυναίκες θεωρεί πως δεν έχουν να του προσφέρουν τίποτα και ότι απλά είναι χάσιμο χρόνου. Θέλει στο πλευρό του μια ώριμη γυναίκα που να ξέρει τι θέλει! Έτσι, επέλεξε τη σύντροφό του με όλα τα παραπάνω κριτήρια απλά έτυχε αυτή να έχει ακόμα και δισέγγονα λίγο μικρότερα του.

Δες το video με το ιδιαίτερο ζευγάρι που δεν ντρέπεται να κρύψει τον ερωτά του: