Το μωρό σου έχει ήδη κάνει το πρώτο του μπάνιο; Αν φέτος ήταν η πρώτη του φορά έχεις πρόσφατη την εμπειρία από αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή και ελπίζουμε να έλαβες σοβαρά υπόψη σου όσα πρέπει να προσέξεις για να προετοιμαστείς για αυτό. Σκέψου τώρα κάποιος να απαθανάτιζε αυτό το στιγμιότυπο. Μωράκια να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο! Αυτό είναι το θέμα της φωτογραφικής σειράς Little Nemos του φωτογράφου Seth Casteel. Μωράκια που λυγίζουν και τον πιο σκληροτράχηλο, τα οποία επιχειρούν να κάνουν τις πρώτες τους βουτιές σε ενός είδους προπόνησης βρεφών στο νερό. Σαν να λέμε ότι τα πετάνε μέσα στο νερό ώστε το ένστικτο της επιβίωσης να τα οδηγήσει να κολυμπήσουν. Αν και αυτό ακούγεται λίγο τρομακτικό, στις φωτογραφίες τα βλέπουμε χαρούμενα και σε γλυκύτατες πόζες!

Ο ίδιος φωτογράφος προηγουμένως έκανε ανάλογο project με σκυλάκια, το οποίο φυσικά αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, μιας και απαθανάτισε απίστευτες πόζες των τετράποδων φίλων μας. Μάλιστα, το project γνώρισε τέτοια επιτυχία που το Σεπτέμβριο έχει ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει βιβλίο με το υλικό. Bonus μια φωτογραφία για να πάρεις μια γεύση!

κάνουν το πρώτο τους μπάνιο

Πάντως, δεν είναι παράλογη η επιτυχία που γνώρισε ο Seth Casteel με τα συγκεκριμένα projets. Έπιασε τα δύο πιο αγαπημένα θέματα στον κόσμο του διαδικτύου: σκυλάκια και μωρά!

Photos: dontpaniconline.com