Μοντέλα βουτάνε σε 25 βάθος για μία φωτογράφιση που θα σου κόψει την ανάσα!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο φωτογράφος Benjamin Von Wong είναι γνωστός για τις περίπλοκες φωτογραφίσεις που κάνει και τις εκθαμβωτικά δυναμικές φωτογραφίες του. Αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του και έβαλε μοντέλα να βουτήξουν σ ένα ναυάγιο 25 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού, και το αποτέλεσμα θα σου κόψει την ανάσα!

Τα μοντέλα βουτάνε σε 25 βάθος για μία φωτογράφιση σ ένα ναυάγιο στο Μπαλί και συνεχίζουν καθ αυτόν τον τρόπο την παράδοση του γνωστού φωτογράφου ο οποίος με μεγάλη δόση δράματος στα project του μεταμορφώνει τα πανέμορφα κορίτσια σε εξωκοσμικές οντότητες!

Στην πραγματικότητα αν γνωρίζεις το έργο του φωτογράφου δεν θα έπρεπε να εκπλαγείς με το αποτέλεσμα αυτής της δύσκολης υποβρύχιας φωτογράφισης! Στο blog του, ο Von Wong ισχυρίζεται πως ονειρευόταν για πολύ καιρό να πραγματοποιήσει αυτή τη φωτογράφιση.

Αντί, λοιπόν, να κάνει μία απλή κοινότυπη φωτογράφιση σε μία πισίνα, πήρε την ομάδα του και κατευθύνθηκαν προς το ναυάγιο. Ο ίδιος δεν είχε κάποια πιστοποίηση για καταδύσεις αλλά αισθανόταν αρκετά ικανός να βγάλει εις πέρας αυτή τη παραγωγή! Έτσι, πήρε μία ομάδα εκπαιδευμένων καταδυτών, υποβρύχιων φωτογράφων και ελεύθερων καταδυτών και στήσανε ένα στούντιο στα 25 μέτρα βάθος από την επιφάνεια της θαλάσσης! Το σκηνικό ήταν ένα παλιό ναυάγιο στο Μπαλί!

Το ενδιαφέρον σ αυτή τη φωτογράφιση είναι πως πέρα από το απαραίτητο post-production retouching, οι φωτογραφίες δεν έχουν υποβληθεί σε κάποιο τρελό Photoshop που θα άλλαζε ολόκληρη την φωτογράφιση!

Τα μοντέλα που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες της φωτογράφισης ήταν ελεύθερες καταδύτριες ειδικά εκπαιδευμένες για να μπορούν να αντέξουν σε τέτοιο βάθος χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η καθεμία μπορούσε να αντέξει στο βυθό για 3-4 λεπτά χωρίς ανάσα και φορούσαν φορέματα του σχεδιαστή Ali Charisma.

Για να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν την φωτογράφιση, τα μοντέλα ήταν δεμένα στα συντρίμμια του ναυαγίου.

Photos: vonwong.com
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved