Μερικές φορές, εμείς οι άνθρωποι παίρνουμε πολύ μεγάλα μαθήματα από τα ζώα. Αρκεί να έχουμε ανοικτά τα μάτια μας και να βλέπουμε όσα συμβαίνουν μπροστά μας! Ένα πολύ μεγάλο μήνυμα μας έδωσε μία κατσίκα! Μας απέδειξε πως η φιλία δεν έχει περιορισμούς και πως είναι ίσως η μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη για όλα!

Λίγες μέρες νωρίτερα μία ομάδα ανθρώπων έσωσε μία κατσίκα στη Νότια Καλιφόρνια. Το όνομά της είναι Mr G. και είχε ζήσει παραμελημένος για χρόνια, μαζί μ ένα γάιδαρο που τον φώναζαν Jellybean!

Πήραν, λοιπόν, την κατσίκα και την πήγαν σ ένα μέρος όπου είχε καλή ποιότητα ζωής, φαγητό, νερό, φροντίδα. Η κατσίκα όμως από την πρώτη στιγμή κάθισε σε μία γωνία και για 6 μέρες δεν σηκώθηκε από εκεί ούτε έτρωγε. Η ψυχολογία της ήταν πολύ πεσμένη αλλά η σωματική υγεία της πολύ καλή. Οι ΄άνθρωποι που την είχαν σώσει αναρωτιόντουσαν τι είχε συμβεί και γιατί αντιδρούσε έτσι. Μέχρι που κατάλαβαν πως αυτό που την επηρέαζε ήταν η απώλεια του φίλου της!

Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας οδήγησαν 14 ώρες και φέρανε τον φίλο της! Η κατσίκα αμέσως σηκώθηκε και άρχισε να παίζει και να τρώει! Από εκείνη τη στιγμή δεν έχει ξεκολλήσει από δίπλα του!

Δες το video και συγκινήσου ελεύθερα!