Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο αλλά σε αυτόν τον κόσμο υπάρχει και ελεφαντίνα που κάνει προγνωστικά για τους αγώνες του Mundial . Αυτή η διάσημη -πλέον- ελεφαντίνα μπορεί να μην έχει καταγωγή από την χώρα της Βραζιλίας όπου γίνεται το Mundial, αλλά είναι Γερμανίδα από το Ανόβερο! Όπως φαίνεται στο video έχει κάνει σπουδές πάνω στο θέμα του ποδοσφαίρου και δεν διστάζει να τις δείξει και στον φακό τις κάμερας. Μαγεύει όσους την κοιτούν αφού είναι αξιαγάπητη και με σκέρτσο.

Πριν από καιρό είχαμε δει  ένα χταπόδι τον γνωστό σε όλους Paul που τώρα την δόξα του την έκλεξε και την απολαμβάνει η ογκώδης αλλά συμπαθητική ελεφαντίνα. Αν μάλιστα το καλοσκεφτείς τι αξία μπορεί να έχουν τα πλοκάμια, μπροστά στην επιβλητικότητα, το στιλ και τον όγκο της ελεφαντίνας; Και σαν μεμονωμένη παρουσία να σκεφτείς … νικάει!

Θες να μάθεις άραγε πώς  αυτή κάνει τα προγνωστικά της και κάνει όσους την κοιτούν να απορούν; Σκοράρει με την μπάλα στο τέρμα που από πάνω έχει το όνομα της ομάδας και μας αποκαλύπτει μάλιστα και τον τελικό αριθμό των γκολ.

Δες το διασκεδαστικό video με την ελεφαντίνα που μας άλλαξε την διάθεση και μας έκανε να γελάσουμε πολύ:

Ερώτηση!

Ποιός λες άραγε να νικήσει στα προγνωστικά; Η ελεφαντίνα ή εμείς;