Πώς λέτε ότι θα αισθάνονταν ο Michael Jackson, αν άκουγε ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια και ειδικότερα το Billie Jean να παίζεται από μπουκάλια; Ναι, καλά άκουσες μιλάμε για κανονικά πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια που βγάζουν μοναδικούς ήχους και με πολύ εξάσκηση από τους ενδιαφερόμενους οργανοπαίχτες κάνουν απλά θραύση στο διαδίκτυο. Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι ο θρύλος της pop θα ενθουσιάζονταν, θα έβγαζε το καπέλο του και θα ξεκινούσε να χορεύει πατινάροντας με το μοναδικό τρόπο που μόνο ο ίδιος, ήξερε να κάνει.

Μια παρέα νέων είχε την απίστευτη αυτή ιδέα να δώσει στιλ σε μπουκάλια με νερό αλλά και χωρίς και τα μετέτρεψε στην πιο in ορχήστρα.

Οι λεγόμενοι Bottle Boys που, όπως, φαίνεται είναι όνομα και πράγμα παίζουν το Billie Jean και μας φέρνουν στο σημείο να θέλουμε να σηκωθούμε και να ξεκινήσουμε αμέσως, το χορό!

Οι ταλαντούχοι νέοι εμπνευσμένοι από άλλους που το επιχείρησαν πρώτοι, δούλεψαν πολύ αυτή την ιδέα τους και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Τα views του στο Youtube ανεβαίνουν με γρήγορους ρυθμούς καθημερινά και κάνουν τις προτάσεις για συνεργασία να πέφτουν σαν βροχή.

Δες και εσύ το απίστευτο video με τους νεαρούς Bottle Boys και πες μας αν σου άρεσαν: