Όταν ήσουν μικρό παιδί, οι γονείς σου, σου φώναζαν να μην παίζεις με το φαγητό σου …μάλλον αυτή τη συμβουλή η Tisha Cherry δεν την έλαβε σοβαρά υπόψιν της και -τουλάχιστον για εμάς – καλά έκανε!

Πριν δύο χρόνια η Tisha Cherry ανακάλυψε εξαιτίας ενός ατυχήματος το περίγραμμα του Bart Simpson κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των brownies που είχε βαλθεί αν κάνει! Από εκείνη τη στιγμή, η νεαρή κοπέλα κοιτάζοντας το φαγητό της λίγο πιο προσεκτικά προσπαθούσε να βρει τυχόν ομοιότητες με γνωστά πρόσωπα ή αντικείμενα! Καθ’ αυτό τον τρόπο γεννήθηκε η ιδέα για το έργο της «Τέχνης στα τρόφιμα» και σήμερα χρησιμοποιεί όλα τα καλούδια που έχει να προσφέρει το τοπικό σούπερ μάρκετ για να προετοιμάσει το έργο τέχνης στο φαγητό της.

Τα σχέδια της είναι αρκετά επηρεασμένα από την ποπ κουλτούρα όπως Banksy, 2Pac, MCA των Beastie Boys και τους Simpsons. Μερικά παραδείγματα από αυτή τη σειρά θα δεις παρακάτω.

Η νεαρή καλλιτέχνης ανεβάζει τα έργα της στο account της στο Instagram ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη για τους λάτρεις του foodporn!

Photos: instagram.com/tishacherry