Όλα γίνονται τελικά! Έχουμε δει κατά καιρούς παιδιά-θαύματα, είτε ζωγράφους, είτε μουσικούς αλλά είναι 6χρονο μαέστρο είναι γεγονός πως βλέπουμε πρώτη φορά και το παρακάτω βίντεο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι άλλο εκτός απροσδόκητο εύρημα.

Ο Jonathan Okseniuk μπορεί να είναι μικρός, αλλά σύμφωνα με τη μητέρα του, ανέπτυξε ένα ενδιαφέρον για την κλασική μουσική όταν ήταν μόλις 8 μηνών. Αν και στους περισσότερους αυτό θα φανεί παράξενο η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε για αυτό σπάνιο χάρισμα, θα σου φανεί ακόμα πιο παράξενη.

«Γεννήθηκα με τη μουσική», δήλωσε σαν ολοκληρωμένος μαέστρος που έχει διαπρέψει στην καριέρα του ο μικρός Jonathan.

Στο παρακάνω βίντεο ο φανταστικός αυτός 6χρονος κινεί με μαεστρία τα χέρια του σαν να διευθύνει άψογα μια συμφωνική που παίζει  την 4η Συμφωνία του Μπετόβεν. Και πώς να μην το κάνει άλλωστε αφού «διεύθυνε»  την 5η Συμφωνία σε ηλικία μόλις 3 ετών.

Τρία χρόνια – και μισή ζωή αργότερα-, ο προικισμένος νεαρός έχει τις ικανότητές του να διευθύνει μια πλήρη επαγγελματική, την ίδια ώρα που οι περισσότεροι από τους συμμαθητές του μαθαίνουν το αλφάβητο. Μάλιστα παίζει ήδη βιολί και πιάνο.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να βρισκόταν αλλού εκτός από το σπίτι του φορώντας τις παιδικές του πιτζάμες, όμως, μην ξεχνάς πως ο φανταστικός μικρός είναι μόλις 6 χρονών! Δες το βίντεο και θα καταλάβεις:

Photo: houstonsymphonyblog.org